NIEUWE SOLOGITARIST KROPPO S BLUES BAND 23.07.2010

Als opvolger van Eelco Gelling dienden zich voor Kroppo s Blues Band verschillende interessante opties aan. Het management, boekingsbureau en de band zelf voelden het meest voor een nieuwe gitarist die omschreven werd als een jonge hond, nog niet zo heel erg bekend in het bluescircuit die echter wel verschrikkelijk goed kan spelen. De oplossing lag, zoals zo vaak, dichtbij:

Yrjo in \' t Veld, de gitarist van Barking Luke and the Gadget Bluesband waarbij Bert van meeuwen en Willem van der Schoof met grote regelmaat gastrollen vervullen, voldoet aan alle eisen. Hoewel, zijn naam en spel zijn nu ook weer niet geheel onbekend in de blueswereld want bij optredens van barking Luke komt er wel degelijk een deel van het publiek speciaal voor hem.
Yrjo heeft er echt zin in en beschouwt het als een hele grote eer om Eelco te mogen vervangen.
Dat de klik met de band er is werd onlangs al zeer duidelijk toen op een besloten feest spontaan een aantal nummers van de nieuwe cd werden gespeeld door de voltallige Kroppo s Blues band met Yrjo op gitaar.
Zowel over Yrjo als over de nieuwe cd ( nog met Eelco dus) volgt binnenkort meer nieuws, dan ook op een compleet nieuwe website: www.kropposbluesband.nl
 Terug